Vraag & antwoord

Op deze pagina behandelen wij veel gestelde vragen m.b.t. het lasergraveren.

In welk formaat moet ik mijn digitale foto aanleveren?

Uw bestanden, kunt u digitaal aanleveren of per post naar ons versturen. Digitale bestanden zoals afbeeldingen, logo’s en/of foto’s, dienen bij voorkeur te worden aangeleverd in EPS, JPG of BMP formaat met een minimale resolutie van 150 DPI. Als u een foto wilt laten graveren, kunt u deze ook toezenden, wij zullen uw foto dan digitaal bewerken en krijgt deze natuurlijk weer retour met uw gravure.

Wat is het grote voordeel van lasergraveren?

Het grote voordeel bij lasergraveren is dat er geen fysiek contact is tussen de machine en het materiaal. Dit zogenaamde ‘non-contact engraving’ heeft als voordeel dat er geen beschadigingen kunnen optreden tussen de machine en het materiaal. Daarnaast zit een lasergravure dus niet op maar in het materiaal waardoor het even duurzaam is als het product zelf!

Kan ik ook een ontwerp laten maken?

Ja, dat kan. Wij kunnen uw idee vertalen naar een concreet ontwerp. Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen.

Kan ik mijn relatiegeschenken laten bewerken bij Van den Toorn?

Relatiegeschenken worden veelvuldig met een laser bewerkt. Of het nu gaat om eenvoudige teksten of complexe afbeeldingen en logo’s, Van den Toorn beschikt over de modernste apparatuur om uw relatiegeschenken te graveren zoals u dit voor ogen heft.